Matej Meglič - blog | Vedno navzgor
Matej, Meglič, Poročna fotografija, Konceptualna fotografija, Wedding photography, Conceptual, photography, before and after, B/A
207
post-template-default,single,single-post,postid-207,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive

Vedno navzgor

23 Sep Vedno navzgor

Biti fotograf pomeni biti vedno na preži. Življenje se nikoli zares ne ustavi, zakaj bi se torej mi. Človek bi vedno moral stremeti k več. Pa sploh ne v materialnem smislu, temveč v smislu samoizpopolnitve. Maslow nikakor ni streljal kozlov. Vse življenje iščem, in nato najdem. Sebe. Motivi so vse okrog nas, le zadati si je treba cilj, in nato stremeti v tisto smer, včasih brezciljno riniti z nosom naprej, skozi vse ovire in prepreke, za notranji mir, za svobodo, za srečo. ZASE.

Mars_Bound_Conceptional_Matej_Meglic

Vedno znova mi zmanjka časa in vse okrog mene trpi, se mi prilagaja. Hvala vam vsem, ki mi dovolite biti to, kar sem. In biti jaz ni vedno tako lahko. Vsaj štirikrat tedensko biti fotograf namreč pomeni biti pokonci vsaj do druge ure. Včasih do četrte. In nato zjutraj ob sedmih spet znova, v nov dan, kakor da se ni nič zgodilo.

PlanicaRedBull400_small

Mogoče se bere, da mi je hudo pa mi ni, nikakor in nikoli! Vsak trenutek jemljem kot neizmeren privilegij, da sem lahko jaz. In vedno znova si zastavljam nove (nore) izzive. Včasih pisanje bloga ob 01:00. Spet drugič teči v Planico. Vedno višje, vedno več. Zato, da dokažem sebe – in zato, da dokažem sebi.